• 3 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf €50,- in Nederland en België
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Scherpe prijzen

Teak ligbedden

Teak ligbedden

Heerlijk op het ligbedje in het zonnetje met op het tafeltje een drankje. Daar zijn onze teak ligbedden uitermate geschikt voor. De ligbedden zijn doorgaans voorzien van wielen, waardoor ze makkelijk verplaatsbaar zijn. En het handige uitschuif tafeltje zorg voor extra comfort als ook de verstelbare rugleuning.

Toont alle 9 resultaten

Aanbieding!

Exotan Caldo Teak Ligbed Taupe

589,-
Aanbieding! Exotan Caldo Teak Ligbed Zwart

Exotan Caldo Teak Ligbed Zwart

589,-
Aanbieding! Teak.nl Ligbed verstelbaar met wielen en tafeltje

Teak.nl Ligbed Baru

359,-
Aanbieding! Teak.nl Ligbed Baru set van 2

Teak.nl Ligbed Baru set van 2

679,-
Aanbieding! Teakhouten sunlounger luxe

Teak.nl Ligbed Luxe

399,-
Aanbieding! Teak.nl teakhout ligbed luxe 2x

Teak.nl Ligbed Luxe set van 2

759,-
Aanbieding!

Teak.nl Ligbed Robuust op wiel

329,-
Aanbieding! Teak.nl Ligbed Robuust op wiel set van 2

Teak.nl Ligbed Robuust op wiel set van 2

629,-
Aanbieding!

Teak.nl Ligbed Sunlounger Luxe

469,-

De collectie

Met de meeste zorg stellen wij de collectie samen.  Het woord zegt het al: je wilt gewoon lekker in de zon liggen.  Vaak wil je dan ook dat het ligbed helemaal plat kan. Je wilt namelijk zowel op je rug als op de buik op het ligbed liggen. Let daarbij op dat niet alle ligbedden helemaal plat kunnen.  Onze ligbedden die helemaal van teakhout zijn gemaakt kunnen wel helemaal plat.  De variant teak met textileen van Exotan kunnen niet helemaal plat. Ofschoon dit ligbed een hoge maten van comfort bezit.
Verder kun je voor je zelf inventariseren welke opties je op je ligbed wilt hebben.  Vaak is een ligbed standaard voorzien van een uitschuif tafeltje.
Wielen kunnen ook gemakkelijk zijn als je het ligbed regelmatig wilt verplaatsen. en een verstelbare rugleuning en voetenleuning behoren vaak tot de opties.

Onderhoud teakhouten ligbed

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Een teakhouten ligbed wordt langzaam zilver grijs.  Je kunt het bed 1 keer per jaar schoonmaken. Los een blokje soda op in lauw water. Pak een zachte borstel en maak eerst het ligbed helemaal nat. Ga vervolgens, met de nerf mee, met de zachte borstel het teakhout schoonmaken. Spoel na het borstelen het bed na met koud water. Als je toch liever de bruine kleur wilt behouden kun je het bed bijvoorbeeld behandelen met Exotan teaksealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud ” teak tuinmeubelen “

 

 

Breng mij op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is Wij brengen u op de hoogte wanneer dit product weer beschikbaar is. Vul uw e-mailadres in zodat wij u kunnen bereiken.
© 2022 - Teak.nl -
Teak.nl scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident